BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım aday olacak mı?----

Aziz Yıldırım aday olacak mı?

Aziz Yıldırım aday olacak mı?
26 Mayıs 2015 - 11:31 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi.

31 mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimli olağan konge için henüz adaylığını açıklamayan Aziz Yıldırım'ın kararı merakla beklenirken, çok sayıda sarı laciverti taraftarın Yıldırım'a istifa çağrısında bulunması dikkat çekiyor.

Daha önce yaptığı açıklamalarda "Belki bir dönem daha başkanlık yapar sonra bırakırım" diyerek yeniden aday olacağının sinyallerini veren ancak adaylık konusunda henüz resmi bir açıklamada bulunmayan Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray şampiyonluğuyla birlikte taraftarın yoğun tepkisiyle karşılaşmasına ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Ersun Yanal'ın istifasının ardından yaptığı İsmail Kartal tercihiyle çok tartışılan Aziz Yıldırım, Kartal'ın imza töreninde "Başarı İsmail Kartal'ın başarısızlık benim" diyerek sezon sonunda yaşanacak olası başarısızlığın sorumluluğunu üstleneceğini ifade etmişti.

Sezon içerisinde bir çok deplasmanda Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaşan Aziz Yıldırım, son olarak dün oynanan Başakşehir maçının ardından Samandıra'ya çıkarma yapan Fenerbahçeli taraftarların da hedefi haline gelmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)