BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım: 20 milyon euro verseler satmam----

Aziz Yıldırım: 20 milyon euro verseler satmam

Aziz Yıldırım: 20 milyon euro verseler satmam
30 Aralık 2014 - 15:54 www.finansgundem.com

Dinamo Moskova'nın devre arasında Fenerbahçe ile Alper Potuk için görüşeceği öğrenildi

Alper Potuk'u yaklaşık bir sezondur yakından takip eden Dinamo Moskova'nın devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi.

Son olarak Mayıs ayında Alper için sarı-lacivertli kulübün kapısını çalan Rus menajer Oleg Yarovisnky, Fenerbahçe'ye Alper için bir rakam isteyip istemediğini sormuştu.
 
Fenerbahçe, Dinamo Moskova'ya "olumsuz" cevap verirken, Rusların bu kez çok daha şekilde Alper'i istediği öğrenildi. Macar yıldız Dzsudzsak'ı Dortmund'a satmaya hazırlanan Dinamo'nun Alper için menajerlr aracılığıyla Fenerbahçe'den randevu istediği bildirildi. Fenerbahçe'nin şu an için Alper'i satmayı kesinlikle düşünmediği bilgisini vermesine rağmen Rusların ikna edici bir teklifle gelecekleri konusunda menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ile görüşmek istedikleri bildirildi. Yıldırım'ın, Salih Uçan için Roma'nın olduğu gibi Dinamo'nun da istekli ve inatçı olmasının ise bu kez kendisine işlemeyeceğini ve 20 milyon euro bile verseler Alper'i satmama konusunda direnç göstereceği ise gelen bilgiler arasında.
 
ALPER İÇİN KAMPANYA
 
Fenerbahçe taraftarı çok sevdikleri Tuncay Şanlı'nın bir anda tası tarağı toplayıp Middlesbrough'a gitmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. O günden sonra kendilerini coşturan bir yıldızın takıma katılmaması yüzünden moralleri bozuktu. Fakat Alper Potuk'un gösterdiği performans taraftarları her geçen gün biraz daha memnun ederken, Alper'in kaderinin de Tuncay gibi olmamasını istiyorlar. Fotospor'un haberine göre; Taraftarların en büyük dileği ise önümüzdeki 2 sezonda Alper'in takım kaptanlığına getirilmesi. 10 numaralı formanın da kendisine verilmesi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)