BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Azerbaycan'da 'çevre' incelemesi ----

Azerbaycan'da 'çevre' incelemesi

 Azerbaycan'da 'çevre' incelemesi
03 Aralık 2022 - 16:39 www.finansgundem.com

Azerbaycan 'çevreye zararı' incelemek için Ermeni nüfusun yaşadığı bölgeye uzmanlar gönderdi

Azerbaycan, Ermeni nüfusun yaşadığı, geçici olarak Rus güçlerin konuşlandırıldığı Azerbaycan topraklarında madenlerin yasa dışı işletilmesi ve bunun sonucunda çevreye verilen zararın araştırılması ve denetimi amacıyla bölgeye uzman ekipler gönderdi.

Azerbaycan Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakanlığın talebi doğrultusunda Azerbaycan Savunma Bakanlığının, Azerbaycan'ın ilgili kurumlarının uzmanlarının söz konusu bölgelere gönderilmesi için Rus güçlerin komutanlığına başvurduğu belirtildi.

Azerbaycan Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığına bağlı Emlak İşleri Devlet Hizmeti ve "AzerGold" şirketinin uzmanlarının bölgeye geçmek için Hankendi ile Şuşa arasındaki Rus güçlerin kontrol noktasına yaklaştıkları kaydedildi.

Uzmanların bölgedeki faaliyet koşullarının Rus güçlerin komutanlığı ile müzakere edildiği, müzakerelerin sonucuna ilişkin kamuoyunun bilgilendirileceği aktarıldı.

Ermenistan'a ait sosyal medya hesaplarında ise Laçın koridorunun Azerbaycanlı sivillerce kapatıldığı, Hankendi'ni Ermenistan'a bağlayan yolda uzun araç kuyruğu oluştuğu iddia edildi.

Azerbaycan ve Ermenistan'dan kalıcı barış müzakereleri

Azerbaycan: Verilen bilgiler, Rus barışı koruma birliğinin resmi açıklamalarına yansımadı

Iştiyye, İsrail'i çevre düşmanı olmakla suçladı

Çevre korumaya 66,3 milyar lira harcadık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)