BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAzerbaycan ve İran Dışişleri Bakanı görüşme gerçekleştirdi----

Azerbaycan ve İran Dışişleri Bakanı görüşme gerçekleştirdi

Azerbaycan ve İran Dışişleri Bakanı görüşme gerçekleştirdi
13 Ekim 2021 - 16:58 www.finansgundem.com

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde, iki ülke arasındaki ilişkilerin mevcut durumunun değerlendirildiği bildirildi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, bakanların son dönemde gözlemlenen söylemlerin iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerinin düzeyine uygun olmadığına dikkat çektikleri kaydedildi.

Açıklamada, “Bakanlar, iki ülke arasındaki ilişkilerin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Taraflar, son dönemde gözlemlenen söylemlerin ülkeler arasındaki dostane ilişkilerin düzeyine uymadığını ve tüm anlaşmazlıkların diyalog yoluyla çözülmesi gerektiğine dikkat çekti” denildi.

Açıklamada ayrıca, bakanların ülkelerin toprak bütünlüğü ve egemenliği ilkelerine her zaman saygı gösterilmesinin önemini vurgu yaptıkları ve karşılıklı çıkarları ilgilendiren diğer konuları ele aldıkları belirtildi.

Eski Mossad Başkanı'ndan İran açıklaması

 

Türkiye ile Azerbaycan'ın "Sarsılmaz Kardeşlik 2021" tatbikatı devam ediyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)