BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAzerbaycan: Ermenistan'a ait bir askeri aracı imha ettik----

Azerbaycan: Ermenistan'a ait bir askeri aracı imha ettik

Azerbaycan: Ermenistan'a ait bir askeri aracı imha ettik
15 Temmuz 2020 - 20:03 www.finansgundem.com

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Tovuz yönündeki saldırganlığın ardından Ermenistan ordusunun Nahçıvan yönünde de aktivitesini artırarak ateşkes ihlal ettiğini duyurdu. Açılan ateşe karşılık verildiği belirtildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın sınırdaki Tovuz bölgesine 12 Temmuz Pazar günü başlattığı saldırıların ardından dün ve bugün Nahçıvan yönünde de harekete geçerek Azerbaycan ordu mevzilerine ve köylere ateş açtığını bildirdi.

Açıklamada, 14 Temmuz saat 22.15-23.55 arasında ve 15 Temmuz saat 01.20’den başlayarak sabah saatlerine kadar Nahçıvan’ın Şerur, Babek ve Ordubad ilçelerindeki ordu mevzilerine ve köylere farklı silahlardan ateş açıldığı kaydedildi.

Açılan yanıt ateşle düşmanın susturulduğu ifade edilirken ateşkes ihlallerinin önlenmesi ve yapılan saldırılara ceza kesilmesi amacıyla düzenlenen hava operasyonu sonucu Ermenistan’a ait bir askeri aracın imha edildiği belirtildi.

Bakanlık, sınırdaki durumun Azerbaycan ordusunun kontrolü altında olduğunu kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)