BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAyvalık'ta etkili olan fırtınanın bilançosu ortaya çıktı----

Ayvalık'ta etkili olan fırtınanın bilançosu ortaya çıktı

Ayvalık'ta etkili olan fırtınanın bilançosu ortaya çıktı
21 Mayıs 2021 - 14:54 www.finansgundem.com

Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına ve sağanağın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, açıklama yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel şiddetli fırtına ve sağanağın ardından  açıklama yaptı.

Başkan Yılmaz, "Cunda Adası, Sarımsaklı ve Altınova mahallelerinde etkisini gösteren fırtına nedeniyle ilk tespitlere göre; 17 çatı uçtu, 10 ağaç devrildi, 30 tekne de battı. Körfez Koordinasyon Müdürlüğümüz sabahın ilk saatleri itibari ile olay yerinde incelemelerine bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Kıyı ve Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Zabıta Daire Başkanlığı ve BASKİ’ye bağlı ekipler, yaklaşık 70 olaya sabahın ilk saatlerinde ivedilikle müdahale etti". 


 Ayrıca Yılmaz "Ayvalık ilçemizde meydana gelen şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun diyorum. En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız. Ekiplerimiz; su tahliyesi, enkaz kaldırma gibi çalışmalarını sürdürüyor. Her şeyin üstesinden birlikte gelecek güçteyiz. Fırtınada yaralı ve ölen olmaması az da olsa bizlere teselli oldu. Allah ülkemizi her türlü afetten korusun” dedi.





Ege'de fırtına! Ayvalık'ta onlarca tekne battı

 

Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı

 

İstanbul'da hava durumu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)