BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAyşe Tütüncü Lviv Leopolis Caz Festivali’nde ----

Ayşe Tütüncü Lviv Leopolis Caz Festivali’nde

Ayşe Tütüncü Lviv Leopolis  Caz Festivali’nde
27 Haziran 2019 - 12:50 www.finansgundem.com

Caz piyanisti Ayşe Tütüncü 30 Haziran Pazar günü Ukrayna’da yapılan Lviv Leopolis Caz Festivali’nde konser verecek.

Ayşe Tütüncü bu sene 8. kez yapılan festivalde Bobby McFerrin, Diana Krall, Chick Corea & The Spanish Heart Band ve Lisa Stansfield gibi dünya yıldızları ile aynı sahneyi paylaşacak. Tütüncü’ye konserinde Sinan Altıparmak (eg), Enver Muhamedi (b) ve Mert Can Bilgin (d) eşlik edecek. Program, ağırlıklı olarak Ayşe Tütüncü tarafından yazılan şarkılardan oluşacak.

Her yıl yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği Leopolis Caz Festivali, Guardian tarafından Avrupa’nın en iyi açıkhava festivallerinden birisi olarak gösteriliyor. Dünyanın farklı ülkelerinden önemli caz sanatçılarını ağırlayan festival 3 ayrı sahnede yapılıyor. Festival ayrıca geleneksel olarak yapılan pikniği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiyeli caz piyanisti Ayşe Tütüncü eserlerinde caz, Türk müziği gelenekleri, rock ve klasik müziği sentezlerine yer veriyor. Tütüncü, Mozaik grubu ile birlikte dört stüdyo albümü yayınladı. 2004'ten beri kendi adını taşıyan üçlü ile konserler veriyor. Türkiye Kiev Büyükelçiliği, Kiev Yunus Emre Enstitüsü, THY ve Onur Group’un desteğiyle gerçekleşecek konserin biletleri önceden tükendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)