BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'ın hedefinde o var----

Aysal'ın hedefinde o var

Aysal'ın hedefinde o var
30 Haziran 2013 - 13:59 www.finansgundem.com

Başkan Ünal Aysal kısa süre içinde İtalya’ya giderek 6.5 milyon euro isteyen Juventus’la masaya oturacak

Cim-Bom’da bu sezon da yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferinde Başkan Ünal Aysal ipleri eline aldı. Galatasaray’da başarılı geçen iki sezonun ardından Teknik Direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda bonservisinin alınmasına karar verilen 30 yaşındaki sambacı için Başkan Aysal’ın devreye girdiği belirlendi.
Aysal’ın, “Melo konusunda geçen yıl yaptığımız hataları tekrarlamayacağız. İngiltere kampına kadar bu işi çözeceğim” dediği öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajerleri ile görüşen ve prensipte anlaşan Ünal Aysal’ın, Juventus ile pazarlıklara da bizzat kendisinin katılacağı ortaya çıktı. Ailesiyle birlikte Yunan adalarında tatilde olan sarı-kırmızılı kulübün patronunun, önümüzdeki günlerde İtalya’ya giderek, 6.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Juventus ile masaya oturacağı bildirildi.
Aysal’ın, İtalyan ekibini ikna ederek Melo transferine son noktayı koymasına kesin gözüyle bakılıyor.
Kutlama yaptı
26 Haziran’da 30 yaşına giren Felipe Melo parti verdi. Ailesi ve arkadaşlarıyla eğlenen Brezilyalı yıldız, dev bir şarap şişesiyle çektirdiği fotoğrafı da instagram’dan paylaştı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)