BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan veda gibi açıklama----

Aysal'dan veda gibi açıklama

Aysal'dan veda gibi açıklama
15 Nisan 2014 - 14:02 www.finansgundem.com

Ünal Aysal, GSTV'ye verdiği rörpotajda haftasonu yapılan Mali Genel Kurul'daki konular hakkında açıklamalarda bulundu

Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, GSTV'ye verdiği rörpotajda haftasonu yapılan Mali Genel Kurul'daki açıklamaları, Rusya'da Euroleague kadınlar finali ve sonrasında yaşananlar ile yarın oynanacak Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Aysal'ın açıklamalarından satır başları;

2016 SONRASI...

30'lu ya da 40'lı yaşlarımda olsaydım tekrar düşünebilirim derdim ama artık ikinci bir şansım yok. Daha genç daha dinamik bir arkadaşın hazırlanması için 2 senelik zaman bence yeterli ve olması gereken bir dönem. Böyle olması gerekiyor. Bütün kulüplerde böyle olması gerekiyor. İleriye dönük belirsizlikler kulüpleri kötü etkiler.

RUSYA'DAKİ AVRUPA ZAFERİ VE SONRASINDA YAŞANANLAR

Önemli olan bitmesiydi. İyi biten herşey iyidir diyelim. Güzel bir maç oldu. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Önemli olan iki Türk kulübünün Avrupa kupası finalinde karşılıklı olarak oynaması. İleride bu tip mutlulukları beraber yaşayıp beraber kutlayacaklardır kulüpler.

FENERBAHÇE'YE YAPILAN KUTLAMA TEKLİFİ

Evet biz yazılı olarak beraber kutlama teklifimizi ilettik. Cevap geldi. Fenerbahçe tarafının ciddi meşguliyetleri olduğu için katılamayacaklarını öğrendik.

BURSASPOR İLE OYNANACAK KUPA YARI FİNAL RÖVANŞI

Ben ekibimizin öyle kolay kolay bu kupadan vazgeçeceğini sanmıyorum. Bizi yarın hem iyi bir maç hem de iyi skor bekliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)