BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan şaşırtan Chelsea açıklaması----

Aysal'dan şaşırtan Chelsea açıklaması

Aysal'dan şaşırtan Chelsea açıklaması
18 Mart 2014 - 20:24 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak kritik Chelsea maçı öncesi şaşırtıcı bir yorumda bulundu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal zorlu Chelsea maçı öncesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. NTV Spor 'a konuşan Ünal Aysal, "Karabükspor maçına giderken daha heyecanlıydım. Nedense Chelsea maçı için o kadar heyecanlı değilim. Tur atlama şansımız yüksek. Bu konuda kötümser değilim. Takımımızın havası gayet iyi" ifadelerini kullandı.
Chelsea formasını 8 sezon giyen Didier Drogba ile ilgili Aysal, "Drogba gibi bir profesyonel bugün sahada en iyi performansını gösterecektir" dedi. 

Basında yer alan çeyrek final primi haberleri hakkında ise Galatasaray Başkanı, "Seneler boyu sürecek uzun bir yola çıktık. Biz bu işin sonunda Şampiyonlar Ligi'ni alacağız. Bunu başaracak gücümüz var. Tur atlarsak özel bir prim uygulamamız olacak. Çeyrek final halinde takıma 1 milyon dolar prim dağıtacağız. Bunu daha önce de söylemiştik. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün burada da bizi yalnız bırakmadılar. Bir kere bile sahamızı kapattırmadılar" şeklinde konuştu. 

Öte yandan Aysal, Reading Kulübü ile alım satım hakkında hiç bir görüşme yapılmadığını açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)