BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan Hacıosmanoğlu'na botoks cevabı----

Aysal'dan Hacıosmanoğlu'na botoks cevabı

Aysal'dan Hacıosmanoğlu'na botoks cevabı
09 Ekim 2013 - 10:52 www.finansgundem.com

Ünal Aysal'dan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun imasına yanıt geldi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor Kulübü İbrahim Hacıosmanoğlu’nun "Başka başkanlar gibi botoks mu yaptırayım?" sözlerini kendisine aktaran yakın çevresine, “Ben bu botoks işine hiç girmediğim ve yaptırmadığım için, bu tip saçmalıkları da bugüne kadar hiç üstüme almadım. Kim botoks yaptırıyorsa, çıkıp o konuşsun” dedi.
Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Chelsea Kulübü’nün ev sahipliğinde bu akşam gerçekleşecek olan “Futbolun Liderleri” adlı panele davet edilen Galatasaray Kulübü Başkanı, dün Londra ’ya gitti. Aysal, Avrupa’daki dev ve önemli kulüp başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek olan panele katılacağı ve burada bir de konuşma yapacağı için bugünkü Divan Kurulu toplantısına da katılamayacak.
HACIOSMANOĞLU NE DEMİŞTİ?
İbrahim Hacıosmanoğlu kendisine “Kurtlar Vadisi” denilmesine sinirlenerek, “Ne yapayım gidip, başka başkanlar gibi botoks mu yaptırayım?” dedi. Hacıosmanoğlu’nun, Aysal’ı ima ettiği öne sürüldü. Hacıosmanoğlu, Başbakan Erdoğan ’ın verdiği destek ile ilgili de, “Allah onu başımızdan eksik etmesin. Bizim ömrümüzden ona versin” dedi.
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı, saat 13.30’da başlayacak. Toplantıda, güncel konularla ilgili görüşmeler yapılacak. Son günkü gelişmelerin ardından divanın hararetli geçmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)