BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan Fenerbahçe'ye ağır sözler----

Aysal'dan Fenerbahçe'ye ağır sözler

Aysal'dan Fenerbahçe'ye ağır sözler
10 Temmuz 2014 - 07:03 www.finansgundem.com

Başkan Aysal basketbolda final serisinin F.Bahçe'nin kupayı kazanması üzerine kurgulandığını söyledi

G.Saray'da Temmuz ayı olağan divan kurulu toplantısı dün gerçekleştirilirken ana gündem maddesi basketbolda final serisinin son maçına sarı-kırmızılı takımın çıkmamasıydı. Başkan Ünal Aysal, G.Saray Adası'nda yapılan duvan kurulunda kürsüye çıkarak aldıkları bu kararın nedenini üyelere anlatırken “Tüm kurgu F.Bahçe'nin kupayı alması üzerine yapılmıştı” dedi.
 
Her kupayı alın teri ile kazanmak istediklerini ve kuruluş amaçlarını da etik spor, fair yarışma, dayanışma ve kardeşlik üzerine olduğunu belirten Aysal, sözlerine şöyle devam etti:
 
“Final serisi 2-2 'ye geldikten sonra F.Bahçe'nin tek sayı ile aldığı maçta hakemin son anda yaptığı çok bariz hata maçın gidişatını değiştirdi. Takipçisi olmaya devam ettik. Karşı sahada oynadığımız 5. maçta, bir evvel ki maçta 3 anons yaptıran hakem, orada 3. anonsu yaptırmadı.Rakibimiz ceza almadı.
 
3. anons yapılmasa da gözlemcilerin verdiği rapora göre de bir maçlık ceza uygulanabilirdi ama uygulanmadı.
 
'YENİLMEYE ÇAĞRILDIK'
 
Yönetim  olarak oturduk ve şunları konuştuk. Biz alın terimizle buraya kadar geldik. Milyonlarca lira harcadık kurulan tertip, aynı hakem kadrosu ve kamera kurgusu ile biz buraya sadece yenilmek üzere çağrılmıştık. Kurgu sağlandı. Orada yenilip, rakibi kupayı alma zevkini vermek.
 
Olay kapanıp gidecekti ya da reaksiyon gösterecektik. Böylece sahaya çıkmama kararı aldık. Evet bir kupa kaybettik. Bir ihtimalle de bu kupayı alabilirdik ama bu bir mucize olurdu. Her şey kupanın rakibe verilmesi için kurgulanmıştı. Böyle bir kupayı rakibime alet olarak aldırmak onlara jest olurdu. Sadece bir kupa değil, temiz spor adına bir bayrak kaldırdık.”
 
'3 Temmuz'dan  önceye döndük'
 
“2011 Temmuz ayının 3. günü pandoranın kutusu açıldı. Ve bu kutunun içinden bir sürü yanlışlık ve spor ahlakına uymayan 1600 sayfalık doküman çıktı. İşlemin içine G.Sarayımız'ın da çok net olarak çekilme gayretini görünce, camiamı bu işin dışında tutmaya çalıştım. Buna rağmen 3 Temmuz bana bir ümit vermişti. Bazı yanlışlıklar artık düzeltilebilecekti. Biraz olsun bir huzur, biraz iyileşme izledik. Ancak bu sene özellikle Yargıtay kararları sonrasın yapılan uygulamalar ve bunun sonucunda havada kalan bazı neticeler sonrasında sporumuz 3 Temmuz 2011 öncesine dönmeye başladı.”
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)