BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan Altaylı'ya bir milyon TL'lik dava----

Aysal'dan Altaylı'ya bir milyon TL'lik dava

Aysal'dan Altaylı'ya bir milyon TL'lik dava
30 Nisan 2014 - 01:20 www.finansgundem.com

G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal gazetede yer alan sözleri nedeniyle kulübün üyesi Fatih Altay'yı Disiplin Kurulu'na sevk etti, tazminat davası açtı

Galatasaray Kulübü, gazetede yer alan sözleri nedeniyle Sarı-kırmızılı kulübün üyesi Fatih Altaylı'yı disiplin kuruluna sevk ettiğini bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;
"Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi Kurulu, Kulübümüzün 6767 sicil numaralı üyesi Fatih Altaylı'nın, 26 Nisan 2014 tarihinde, Habertürk gazetesinde yer alan sözleri nedeniyle, Disiplin Kurulu'na sevkine karar vermiştir.

Karar, adı geçen kişinin sözlerinin, "üyelerin onur ve saygınlığına zarar verici, onları küçük düşürücü, Kulüp Başkanı'nı ve Yönetim Kurulu'nu küçük düşürücü ve kötü zan altında bırakacak nitelikte" bulunduğundan  tüzüğün ilgili maddeleri gereğince alınmıştır.

Başlatılan disiplin işleminin yanı sıra, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, söz konusu kişi hakkında aynı fiilden dolayı hakaret iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacak ve çıkacak hükme bağlı olarak, kulüpten kesin ihracı için başvuruda bulunma hakkını da saklı tutacaktır.

Başkan Ünal Aysal, aynı kişi hakkında 1.000.000.-TL'(Bir milyon Türk Lirası) tutarında manevi tazminat davası açmaya ve kazanılması halinde bu tutarın, Galatasaray Eğitim Vakfı'na bağış olarak verilmesine karar vermiştir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)