BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAysal yeni yıla ex-eşi ve sevgilisiyle girdi----

Aysal yeni yıla ex-eşi ve sevgilisiyle girdi

Aysal yeni yıla ex-eşi ve sevgilisiyle girdi
05 Ocak 2016 - 08:08 www.finansgundem.com

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal yeni yıla ex-eşi ve yeni sevgisilisi ile birlikte girdi

2009'da New York'ta evlendiği Yunan eşi Fani Aysal ile boşanma kararı aldıklarını ilk bu köşede öğrendiğiniz Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal'a pes doğrusu!

Fani Hanım ile resmen boşanmadan özgürlüğünü ilan eden ve kendisinden 39 yaş küçük spiker sevgilisi Birsu Eren ile artık el ele, göz göze arz-ı endam eylemekten çekinmeyen 74 yaşındaki Ünal Aysal, yeni yıla da sevgilisiyle girmiş. Ama bilin bakalım nerede?

32 yıl aynı yastığa baş koyduğu ex-eşi Ahu Aysal'ın oteli Hotel Les Ottamans'da! Üstelik Ünal Bey'in, Birsu Eren ile oturduğu masada Ahu Aysal da varmış! 

KİMSEDEN ÇEKİNMİYOR 

Bu dedikoduları Sabah yazarı Bükent Cankurt bugün köşesinden okuyucularına aktardı. İşte Cankurt'un kulisleri;

Ünal Bey; daha ilişkileri ifşa olmamışken sevgilisi Birsu Eren'i de alıp geçtiğimiz yaz, bayramın ilk günü ex-eşi Ahu Aysal'ın Bodrum Gündoğan'daki evine bayramlaşmaya gitmişti. Ancak bu durum daha da farklı... Ünal Bey, otele yeni yılı kutlamak için giden yaklaşık 100 kişinin arasına sevgilisini de alıp gidiyorsa, üstelik ex-eşi ile sevgilisini de aynı masaya oturtuyorsa; kediyi çoktaaan camdan atmış demektir!

Bu arada, Ünal Bey'in bu cesaretinin sebebini merak ettim doğrusu! Çünkü çok olmasa da Fani Hanım'ın İstanbul'da dostları yok değil. Eğer bu yaşananlar, üç yıl önce dünyaya gelen kızları Alin ile New York-Atina arası mekik dokuyan Fani Hanım'ın kulağına giderse, boşanma süreçleri sıkıntıya girebilir. Hadi bakalım hayırlısı... 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)