BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAysal uzay yolculuğunu bekliyor----

Aysal uzay yolculuğunu bekliyor

Aysal uzay yolculuğunu bekliyor
30 Eylül 2014 - 07:36 www.finansgundem.com

Ahu Aysal, 2015'te gideceği uzay yolculuğunu iple çektiğini söyledi

Bugüne kadar dünyada neredeyse ayak basmadık yer bırakmayan ve tam tamına 246 şehir gören Ahu Aysal, geçtiğimiz Nisan'da uzaya çıkacak ilk Türk unvanını da alacaktı. Ancak bu yolculuk için 95 bin dolar yatıran, Amsterdam ve Fransa Bordeaux'da iki ayrı eğitime katılan Aysal'ın hevesi, maalesef kursağında kalmıştı! Organizatör şirket, testler tamamlanmadığı için uzay yolculuğunu 2015'e ertelemişti. Ahu Hanım, küçüklüğünden beri hep hayalini kurduğu uzay yolculuğunun ertelenmesine çok üzülmüş.

'UZAY YOLCULUĞUNU İPLE ÇEKİYORUM'

Uzay yolculuğunun çok enteresan bir deneyim olacağını söyleyen Ahu Hanım, "Ben kendimi dünyalı olarak görüyordum, artık uzaylı sayılırım" diyor. Bu uzay yolculuğu kendisinde o kadar çok yer etmiş ki, sahibi olduğu Hotel Les Ottomans'da bir uzay köşesi hazırlatmış. Amsterdam ve Fransa'daki eğitimde çektirdiği fotoğrafların yer aldığı köşeye, üzerinde uzay giysisi olan bir de bal mumundan heykelini koydurmuş. Neredeyse birebir kopyası olan bal mumu heykeli ile bize özel poz veren Ahu Hanım, uzay yolculuğunu iple çektiğini söyledi. Umarım sağ salim gidip gelir ve hayalini gerçekleştirir.

(Sabah- Bülent CANKURT)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)