BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal topu Terim'e attı----

Aysal topu Terim'e attı

Aysal topu Terim'e attı
21 Ağustos 2013 - 14:14 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, TFF'nin Terim'e yaptığı teklif için önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Reha Eken'in cenaze töreninde konuşan Ünal Aysal, TFF'nin Terim'e yaptığı teklif için "Aslında bu konu bana bağlı değil. Fatih Hoca'ya sormanız lazım" dedi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Teknik Direktör Fatih Terim, Reha Eken'in cenazesinde bir araya geldi. Geçtiğimiz gün hayata veda eden Galatasaray'ın efsane futbolcularından Reha Eken, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Reha Eken'in cenazesinde Galatasaray camiasının konuştuğu tek konu Fatih Terim ve Milli Takım tartışmalarıydı. Başkan Ünal Aysal bu konuda mikrofonlara cami içerisinde açıklama yapmayı kabul etmedi. Ancak sohbet esnasında şunları söyledi:
"Yeni bir krizimiz oldu. Hayatımız kriz çözmekle geçiyor. Aslında bu konuyu bana değil, Fatih hocaya sormanız lazım, o ne düşünüyor diye. Kendisiyle konuşacağım. Milli Takım'a zaman ayırabilecek mi, şartlar uygun mu, bu konuları konuşmamız lazım. Daha fazla söyleyecek bir şeyim yok. Fatih hocanın fikrini almam çok önemli."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)