BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal, Terim için son noktayı koydu!----

Aysal, Terim için son noktayı koydu!

Aysal, Terim için son noktayı koydu!
11 Eylül 2013 - 16:59 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, çıkmaza giren Fatih Terim konusu için son noktayı koydu. İşte Aysal'ın o açıklamaları...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktörleri Fatih Terim'in milli takımda uzun süreli çalışmasına müsaade etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştilen Eylül Ayı Olağan Divan Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan kulüp başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Ünal Aysal, ilk olarak toplantının basına kapatılma sebebine değinerek, "Ne mali raporlar, ne birbilanço kapanması ya da mali yıl kapanması. Biz bunu senede 4 kere yapıyoruz. Bu da onlardan biri. Bunun için de sermaye piyasasına açık şirketimiz de var. Bu bakımdan sizleri içeri alamadık başka bir sebebi yok" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Teknik Direktör Fatih Terim'in aynı zamanda A Milli Takım'ın başında yer alması ve sözleşme süresi hakkındaki bir soruya Başkan, şu cevabı verdi:
"Yanlış adrestesiniz; biz pozisyonumuzu belli ettik. Fatih hocamız bir karar verecek. Evet onun kararı. Acele etmeye gerek yok. Hocaya baskı kurmaya da gerek yok. Hocamızın içinde büyük bir Galatasaray sevgisi var; tabii Türkiye sevgisi de var. Oturup kararını verecek. Herkesin onun kararına saygılı olması gerekir. Ne onu zorlamak lazım ne de ondan sonra bu konuyu kritik etmek lazım."
"TERİM'İN BİZİMLE DEVAM ETMESİNİ ÇOK İSTİYORUZ"
Galatasaray Kulübü olarak Fatih Terim'in kendileriyle devam etmesini çok istediklerini vurgulayan Ünal Aysal, "Biz kimseyi zorlayamayız, hocamızı da zorlayamayız. Hocamız kararını kendi düşünceleri doğrultusuda verecek" dedi.
Aysal, "Federasyondan Terim'in anlaşmasının uzatılmasına yönelik bir istek gelmesi halinde tutumunuz ne olur?" şeklindeki bir soruya ise "Mümkün değil. Ben peşin belli ettim. Biz Terim'in sadece mayıs ayına kadar fededasyona danışmanlık, 4 maçlık da teknik direktörlük yapmasını kabul ettik. Bunun dışında başka tasarrufumuz olamaz. Başka tasarruf düşünülüyorsa hocanın karar vermesi gerekiyor" karşılığını verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasında bir mukavele olup olmadığı yönündeki soru üzerine Aysal, "Bir mukavele olsaydı bize verilirdi" diyerek sözlerini tamamladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)