BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal sonunu mu hazırlıyor?----

Aysal sonunu mu hazırlıyor?

Aysal sonunu mu hazırlıyor?
23 Ekim 2013 - 07:19 www.finansgundem.com

Galatasaray'da teknik eleman Fatih Terim'i gönderdikten sonra Ünal Aysal'a tepkiler dinmek bilmiyor

Dünyanın her yerinde işler yolunda gitmeyince taraftar sesini yükseltebilir. Galatasaray’da da taraftarlar, Fatih Terim’in gönderilişini ve de en önemlisi gönderiş şeklini kabullenemedi.
Akhisar deplasmanı ve ardından Karabük maçlarında hedefteki isim Başkan’ın en yakını Sportif Koordinatör Bülent Tulun’du. Bu tepkiler ertesi gün Beşiktaş ile oynanan basket maçında da devam etmişti. “Tulun dışarı” demekle kalınmıyor, ağza alınmayacak küfürler savruluyordu.
Bu hadisenin sporcular üzerinde çok olumsuz sonuçlar doğurduğu söyleniyor. Akhisar’da takım otobüsünün önünün kesilerek yapılan Tulun aleyhtarı tezahüratlar, Karabük maçında bunun devam etmesi ve tribünlere çağrılan Mancini’nin yerine dönmeden “Terim” seslerinin yükselmesinin teknik kadro ve futbolcuları rahatsız ettiği belirtiliyor. Tribündeki bu protestolar bir organizasyon mu? UltrAslan tepkilerin merkezi olurken diğer taraftarlar neden susuyor? Yoksa Tulun üzerinden tepkilerin adresi Başkan Ünal Aysal mı?

Tezahüratlar ve tepkiler sona ereceğe benzemiyor. Ama bundan en büyük zararı da Galatasaray görecek gibi duruyor. Şampiyonluk kupasının kaldırıldığı son 2 yılda golleri, asistleri, frikikleri, saha içi liderliği, oyun zekası Selçuk İnan’ı hep farklı kıldı. Ama bu sezon o Selçuk yok, yerinde sanki dublorü oynuyor.

Selçuk’a ne oldu?
Selçuk’un bu sezon ortaya koyduğu düşük performansını ablasının rahatsızlığına bağlayanlar oldu. Duygusaldı ve çok etkilendi! Evet; doğru ablası bir rahatsızlık geçirdi. Ancak bu hadise 1.5 yıl önce oldu. Bel fıtığı operasyonu geçirdi ve şimdi sağlığı yerinde.
Selçuk İnan yine takımın en çok koşan ve mücadele eden isimlerinden biri. Zaten koşu mesafeleri de bunu gösteriyor. Ancak Wesley Sneijder’in gelişi ve buna bağlı olarak sistemin değişmesi Selçuk’u etkisiz hale getirdi. Selçuk sorunun temelinde işte bu yatıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)