BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal paraya kıyıp oyuncu alacak----

Aysal paraya kıyıp oyuncu alacak

Aysal paraya kıyıp oyuncu alacak
13 Eylül 2013 - 07:01 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı, Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur için en az Real Madrid ve Juventus kadar şanslı olduklarının altını çizdi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaları halinde iki büyük transfer daha yapacaklarını açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulübün, Fox International Channels ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aysal, mevcut kadronun lig için yeterli olduğunu belirterek, “Yaptığımız transferlerin yüzde 80’i başarılı oldu. Eğer Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkarsak çilek anlamında 1-2 transfer daha yapabiliriz. Bununla ilgili hocamızın raporu da önemli” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Fatih Terim’in geleceğiyle ilgili karşı tarafın tavrına göre hareket edeceklerinin altını çizen Başkan Aysal, tecrübeli teknik direktörün rahat bırakılması gerektiğini dile getirdi.
Başkan Ünal Aysal’ın yaptığı açıklamalardan diğer satır başları ise şöyle:
Fatih Terim’in başarıları alışılmadık başarılar değil. Bu kadar büyük hedefleri olan bir kulübün böyle bir dönemde 4 maç için hocasını Milli Takım’a göndermesi, Galatasaray’ın federasyona yaptığı en büyük destektir.
Son günlerdeki gelişmelere bakarsanız Fatih Hoca’nın çok meşgul olduğunu göreceksiniz. Hocamızın şu anda kafasının özel işlerle bulandırılmasına ben karşıyım. Bir görüşmem yok, ısrarlı değilim. Görüşmeyi zamanı geldiği vakit yaparız, bunun hiç de acelesi yok.
Şampiyonlar Ligi’ndeki şansımızın diğer rakiplerimizden düşük olduğunu katiyetle düşünmüyorum. Bence Real Madrid ve Juventus’un ne kadar şansı varsa  Galatasaray’ın da o kadar şansı vardır. Kopenhag dahil 4 takım da zor kura çekmiştir, hepsi birbirinden çok çekecekler.
Sözleşmeler normal olarak mevsimin ortasında, yani 5-6 ay kala konuşulur, uzatılır. Oyuncudan ve hocadan talep gelirse bir sene evvelden uzatma yapılır. Drogba’nın sözleşmesinin uzatılması konusu şu anda konuşulmadı.
Ataman’a veto
Başkan Ünal Aysal, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman’ın, istifa eden Tanjeviç’in yerine A Milli Basketbol Takımı’nın başına geçebileceği iddialarına da yanıt verdi. Aysal, “Böyle bir şey gündemimizde değil ama bu tip dedikodular her zaman dolaşır. Galatasaray her başarılı olduğu branştaki teknik direktörünü bir yerlere kaptıracaksa, federasyonların işini biz yapalım daha ucuza gelir” dedi.
Fox’la imzalar atıldı
Galatasaray Kulübü, dünyanın en büyük uluslararası medya kuruluşlarından Fox International Channels ile reklam satış anlaşması imzaladı. Galatasaray TV,  Galatasaray Dergisi ve Galatasaray resmi sosyal medya hesaplarının reklam satış haklarının devredildiği imza töreni, Türk Telekom Arena’da yapıldı. Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fox International Channels Güneydoğa Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler ile Fox International Channels Türkiye Reklam Başkanı Mehmet İçağasıoğlu törende hazır bulundu.
Başkan Ünal Aysal yapılan anlaşmanın Galatasaray’ın marka değerinin yurt dışında daha rahat duyulması ve Türkiye dışındaki varlığının daha güçlü hissedilmesine dönük olduğunu belirterek iki yıl içinde Galatasaray TV’ye 5 milyon liranın üzerinde ek gelir sağlanacağını söyledi. Adam Theiler, “Galatasaray’ı da küresel markalarımıza eklemek istiyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)