BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal meydan okudu----

Aysal meydan okudu

Aysal meydan okudu
21 Ağustos 2014 - 20:43 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübün resmi televizyonu GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün resmi televizyonu GS TV'ye gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Florya'ya eskiye nazaran daha sık gelmeye başladığını söyleyen Ünal Aysal, "Buraya sık sık gelerek değişimi kendi gözlerimle görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor" dedi.

"SÜPER KUPA SOMA İÇİN ÖNEMLİ"
Fenerbahçe maçıyla ilgili gelen soruyu cevaplandıran Ünal Aysal, "Fenerbahçe karşılaşması bir kupa maçı. Özellikle Soma için çok önemli bir maç. Bunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Tahmin ediyorum ki dostça bir maç olacaktır" dedi.

Ünal Aysal'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Kulüp yöneticisi olarak benim vermek istediğim mesaj gayet net. Bazı kulüp yöneticilerinin sporda devam eden kötü davranışlarından ötürü Galatasaray'ın tasvip etmediği olaylar devam ediyor. Bu davranışlara karşı tutumumuzu koruyup kulüp taraftarlarını karşı karşıya getirmememiz gerek. Kulüplerin bunu yöneticiler arasında iletişimle çözmesi gerek."

"Ben 3 yıldır aynı şeyleri tekrarlıyorum. Taraftarlar ve kulüpler dostluk mesajlarına devam etmelidir. Biz Galatasaray için buna katkı yapmaya devam edeceğiz."

"4. YILDIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
"4. yıldız için gece gündüz çalışıyoruz. Bu başarıyı gerçekleştirerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Onların mutluluğu çok önemli."

"ALS İÇİN BEN DE BUZ DÖKECEĞİM"
"Ice Bucket Challenge etkinliği ALS hastalığının bilinirliği açısından çok önemli. Buna katkı gösteren oyuncularımızın davranışlarını kutluyorum. Bana kim meydan okursa samimiyetle gerçekleştireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Değil bir kova, gerekirse iki kova buzlu suyu dökmeye hazırım. Birinin bana meydan okumasını bekliyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)