BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal hangi teknik direktörle görüştü----

Aysal hangi teknik direktörle görüştü

Aysal hangi teknik direktörle görüştü
27 Eylül 2013 - 12:56 www.finansgundem.com

Sarı kırmızılı ekipte Fatih Terim'in ardından kimin geleceği merak konusu olurken, yeni gelişmeler gündeme bomba gibi düşüyor

Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde Fatih Terim ile yollarını ayırmasıyla teknik direktörün kim olacağı tartışılmaya başlandı. Gözler ise ilk ve en önemli aday olan Roberto Mancini'nin vereceği cevaba çevrildi. Sarı kırmızılı ekibin ısrarla istediği İtalyan teknik adamla daha önce iki kez görüşüldüğü ortaya çıktı. Eurosport'un haberine göre, Galatasaray daha önce iki kez Mancini için İtalya seferine çıktı.
İlk olarak Ünal Aysal'ın danışmanı olan Bülent Tulun, İtalya'da ünlü teknik adamla bir araya geldi. İlk görüşmede Ocak ayı için pazarlık masasına oturuldu. Ancak daha sonra Terim ve Aysal arasındaki ipler iyice gerildi. Terim'in gönderilmesinin ardından İtalya yolunu Ünal Aysal tuttu ve Mancini ile buluştu. Tecrübeli teknik adamla görüşen Aysal, Mancini ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak Mancini takımı tanımak ve öyle karar vermek istedi. Önceliği başarılı olacağına inandığı bir takımın başına geçmek olan Mancini, para detaylarına gelmeden oyuncuları tanımak istedi. Lazio serüveninden bu yana birlikte çalıştığı 10 yıllık yardımcısını önce Real Madrid ardından da Beşiktaş maçlarına gönderdi.
Resmen masaya oturuyorlar
Takımın mücadele gücü ve bireysel kalitesini beğenen Mancini, yardımcısının TT Arena hakkındaki raporlarına da büyük hayranlık duydu. Hatta Mancini'ye Florya Metin Oktay Tesisleri hakkında bilgi verildi. Galatasaray daha önce 2 kez görüştüğü Mancini ile bugün resmi olarak masaya oturacak. Eğer yönetim kalan detayları hallederse yarın İtalyan teknik adamla Türkiye'ye gelecek ve Rizespor maçında Mancini'yi tribünde ağırlayacak.
Ancak Mancini ile anlaşılmazsa ikinci sıradaki Di Matteo alternatifi devreye girecek. Galatasaray'da özellikle Ünal Aysal, Mancini ile çalışarak Avrupa'daki futbol lobisine daha yakın olmak istiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)