BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAynı günde 2 kaza! Ünlü TV sunucusunun talihsiz ölümü----

Aynı günde 2 kaza! Ünlü TV sunucusunun talihsiz ölümü

Aynı günde 2 kaza! Ünlü TV sunucusunun talihsiz ölümü
09 Mayıs 2019 - 08:50 www.finansgundem.com

Dağıstan'ın başkenti Mahaçkale'de bir otomobilin çarptığı yerel MTV kanalı sunucusu Abdullayeva'yı ağır yaralı halde hastaneye götüren ambulans da kaza yaptı. Ünlü sunucu ikinci kazada hayatını kaybetti

Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti'nin başkenti Mahaçkale şehrinde, aynı günde iki trafik kazasına kurban giden TV sunucusu hayatını kaybetti... İlk kazada, bir otomobil yerel MTV Stolitsa kanalında çalışan ünlü sunucu Tamilla Abdullayeva'yı ezdi.

Daha sonra, kısa sürede olay yerine gelerek talihsiz kadını yaralı halde hastahaneye yetiştirmeye çalışan ambulans da bir başka kazaya karıştı.

Abdullayeva ambulansta hayatını kaybetti. Televizyon sunucusunun trajik ölümünü meslektaşları duyurdu.

Yetkililer Tamilla Abdullayeva'nın ilk kazada aldığı ağır yara neticesinde öldüğünü açıkladı. Bazı kaynaklar ise, ambulansta yaralı olan sunucunun ikinci çarpışma sonrası durumu ağırlaşarak can verdiği haberini geçti. Abdullayeva MTV Stolitsa kanalında editör ve program sunucusu olarak çalışıyordu. (turkrus.com)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)