BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAYM’den Gökçek cezasına tazminat!----

AYM’den Gökçek cezasına tazminat!

AYM’den Gökçek cezasına tazminat!
03 Ocak 2020 - 14:55 www.finansgundem.com

Gazeteci Hayko Bağdat, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’e 'İğrenç adam' dediği için bin 160 lira tazminat cezasına mahkum edildi. AYM ise cezayı haksız buldu ve Bağdat’a 9 bin 150 lira tazminat ödenmesine karar verdi

Gazeteci Hayko Bağdat, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'e sosyal medya hesabından ‘İğrenç adam’ dediği için bin 160 lira tazminat cezasına mahkum edildi.

Karara itiraz eden Bağdat, Anayasa Mahkemesine başvurdu.  AYM de ‘İfade özgürlüğünün ihlal edildiği’ gerekçesiyle Bağdat'a verilen cezasının kaldırılmasını istedi.

Dosya yeniden ele alınmak üzere yerel mahkemeye gönderildi. AYM Hayko Bağdat'a ayrıca 9 bin 150 lira tazminat ödenmesini de kararlaştırdı.

‘SENİN KÖKENİN ERMENİ Mİ?’

Melih Gökçek, Yeşiller Partisi eş Başkanı Cem Özdemir'in Ermenistan'ı ziyaret etmesi üzerine sosyal medya hesabından Özdemir'e, ‘Cevap ver senin kökenin Ermeni mi?’ paylaşımında bulundu.

Hayko Bağdat da bunun üzerine Gökçek için “Melih Gökçek de Ermeniymiş. Ankara'yı Ermeni'ye vermişler. Pazar günü kiliseye bekliyorum. Melih Gökçek iğrenç bir adam” dedi. Gökçek de Hayko Bağdat hakkında dava açtı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)