BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAydınlar cevap verdi----

Aydınlar cevap verdi

Aydınlar cevap verdi
19 Eylül 2013 - 19:05 www.finansgundem.com

Mehmet Ali Aydınlar'ın dünkü basın toplantısından sonra akşam saatlerine doğru Fenerbahçe Yönetimi Aydınlar'ı Divan Kurulu'nda konuşmaya davet etmişti

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan ve öncelikle Divan Kurulu'na, sonrasında basın önünde tartışmaya davet edilen Aydınlar, bu girişime yazılı açıklama yaparak şöyle cevap verdi: "Öncelikle dün gerçekleştirmiş olduğum basın toplantısı sonrasında almış olduğum yüzlerce telefon ve binlerce mesajla, yapmış olduğum açıklamalardan "tatmin olduklarını" ifade ederek güzel duygularını dile getiren Fenerbahçe Kongre Üyeleri ve camia mensuplarına teşekkür etmek isterim.
Sanırım burada dikkat çekilmesi gereken nokta; kamuoyu, Fenerbahçe kongre üyeleri ve Fenerbahçe camiası gelinen noktayı en ince ayrıntılarına kadar anlamış olmalarına rağmen, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun kulübü getirmiş oldukları noktayı, sürecin en başından beri olduğu gibi halen anlamamış olmasıdır.
Yapmış oldukları açıklamada, Divan Kurulu'na çağrıda bulunduktan sonra, "Divan Kurulumuza hak ettiği değeri vermemesi halinde" gibi bir cümle kullanarak beni tahrik etme ve saygıdeğer Divan Kurulumuzla karşı karşıya getirme çabalarını ise, mevcut zihniyetin olaylara yaklaşım tarzını ortaya koyması açısından önemli bir örnek olarak görüyorum. Bilinmelidir ki, artık Fenerbahçe camiası, geçmişin büyük yanlışlarının kulübü getirmiş olduğu noktayı değil, Fenerbahçe'nin parlak geleceğinin nasıl planlanması gerektiğini konuşmak istemektedir.
Buradan bir kez daha ifade etmek isterim ki, nerede ve nasıl konuşacağımın kararını kendim vereceğim. Benim mevcut yönetimle ilgili düşünce ve görüşlerim son derece açık ve nettir. Detaylarını da dün tüm kamuoyu ile paylaştım. Bundan sonra muhatabım da, konuşacağım yer de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gerçek iradesi olan saygıdeğer Genel Kurul olacaktır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)