BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAydın'daki patlamada bir kişi daha tutuklandı----

Aydın'daki patlamada bir kişi daha tutuklandı

Aydın'daki patlamada bir kişi daha tutuklandı
01 Ocak 2023 - 18:44 www.finansgundem.com

Nazilli'de 7 kişinin ölümü 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan restorandaki patlamaya ilişkin gözaltına alınan şüphelilerden biri için daha tutuklama kararı verildi.

Aydın Nazilli’de restorandaki patlamada yaralanan ve haklarında gözaltı kararı verilen O.S., M.B. ve H.P.'nin Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri tamamlandı. Üç şüpheli Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edildi. İş yeri çalışanı oldukları belirtilen O.S. ile M.B. savcılıktaki ifade işleminin ardından serbest bırakıldı. Olay günü tüp değişimi işlemine yardım ettiği belirlenen H.P. ise sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Olaya ilişkin tutuklanan şüpheli sayısı böylece 4'e yükseldi. Hakkında gözaltı kararı bulunan 1 diğer şüphelinin tedavisi sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Altıntaş Mahallesi'ndeki Kıbrıs Caddesi'ndeki bir döner restoranında 30 Aralık'ta tüp değişimi sırasında meydana gelen patlamada 7 kişi yaşamını yitirmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

Soruşturma kapsamında dün, restoran sahibi L.Y., eşi F.Y. ile tüp bayii A.B. tutuklanmıştı. İş yeri çalışanlarından biri savcılık kararıyla, 2'si sulh ceza hakimliğince konulan adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Aydın’daki patlamada tutuklama kararı

 

Aydın'daki patlamayla ilgili 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

 

Aydın'da restoranda patlama: 7 ölü

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)