BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAydın'da sıcaklık rekoru! Valilik yangınlara karşı uyardı----

Aydın'da sıcaklık rekoru! Valilik yangınlara karşı uyardı

Aydın'da sıcaklık rekoru! Valilik yangınlara karşı uyardı
03 Ağustos 2021 - 13:49 www.finansgundem.com

Aydın, Ağustos ayının ilk günlerine sıcaklık rekoru ile başladı. En son 2017 Ağustos ayında 43.8 derece olarak ölçülen en yüksek sıcaklık rekoru, 2 Ağustos 2021 tarihinde ölçülen 44 derece ile kırıldı.

Son günlerde birçok noktada yaşanan yangınların ardından ülke genelinde teyakkuza geçilirken Aydın Valiliği de yaptığı açıklama ile vatandaşları yangınlara karşı uyardı.

Aydın’ın merkez ilçesi Efeler başta olmak üzere il genelinde artan hava sıcaklıkları ile birlikte yangınlarda da artış yaşanması ihtimaline karşı vatandaşları uyaran Aydın Valiliği, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda “Artan hava sıcaklıkları orman yangını için risk oluşturmaktadır. Bu dönemde alınan kararlara uyarak ormanların zarar görmemesi için dikkatli olmalıyız” ifadelerine yer verdi.

Antalya ve Muğla başta olmak üzere birçok noktada yaşanan orman yangınları ile mücadele devam ederken Aydın genelindeki tüm ormanlık ve mesire alanlara giriş çıkışlar yasaklanırken, Aydın Valiliği kurallara uyulması konusunda vatandaşlardan destek istedi.

Ankara’da havai fişek kullanımı ve mesire alanlarında mangal yasaklandı

 

Tunceli'de ormanlık alanlara giriş çıkışlar 30 gün yasaklandı

 

Çanakkale'de ormanlara girişler yasaklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)