BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAydın'da restoranda patlama: 7 ölü----

Aydın'da restoranda patlama: 7 ölü

Aydın'da restoranda patlama: 7 ölü
30 Aralık 2022 - 16:46 www.finansgundem.com

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir iş yerinde tüp patlaması meydana geldi. 7 kişinin hayatını kaybettiği ve biri ağır 5 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde, bir döner firmasına ait 2 katlı restoranın mutfak bölümünde saat 15.15 sıralarında gaz sıkışması sonucu patlama oldu. Patlamayla birlikte yangın çıktı.

İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Patlamada 7 kişi yaşamını yitirirken, yaralanan 1'i ağır, 5 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, patlamanın ardından içeride bulunan 2 kişinin restoranın 2'nci katından atladığı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN TAZİYE MESAJI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Nazilli'de gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada hayatını kaybeden yedi vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI, 1 KİŞİ GÖZALTINDA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bakan Bozdağ, mesajlarında şunları belirtti:

* “Aydın/Nazilli'de bir restoranda meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,ailelerine başsağlığı ve sabır,yaralılara acil şifalar diliyorum. Nazilli'ye ve Nazilli'de yaşayan vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun.

* Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı patlama hakkında adlî soruşturma başlatmıştır. Soruşturma için Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, üç cumhuriyet savcısı görevlendirmiştir. Olay bütün yönleriyle soruşturulacaktır.

* Patlamaya sebebiyet verdiği iddia edilen kişi gözaltına alınmıştır. Rabbimiz,insanımıza ve ülkemize böylesine acı hadiseleri bir daha yaşatmasın.”

YENİ YIL ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ

Nazilli'de meydana gelen patlama sonrası Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yılbaşı dolayısıyla bugün ve yarın düzenlenecek olan tüm etkinliklerin, iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Fas'ta doğal gaz deposunda patlama

 

Rusya'da doğalgaz boru hattında patlama

 

Kosova’da patlama ve siren sesleri duyuldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)