BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAydın'da ele geçirildi! Roma ve Osmanlı Dönemi'ne ait----

Aydın'da ele geçirildi! Roma ve Osmanlı Dönemi'ne ait

Aydın'da ele geçirildi! Roma ve Osmanlı Dönemi'ne ait
28 Ekim 2021 - 04:05 www.finansgundem.com

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, 4 şüpheli tarihi eser ticareti yaptığı sırada, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Şüphelilerin 2'si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 2 kişinin de jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Olay, Aydın'ın Karacasu ilçesinin Gayre Mahallesi'nde meydana geldi. Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 2 şüphelinin tarihi eser ticareti yapacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, Gayre Mahallesi'nde alışveriş yapmak üzere olan 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Tarihi eser ticareti yaptığı tespit edilen A.O.D. ve M.G.´nın adreslerinde yapılan aramalarda Roma dönemine ait 12 sikke ve Osmanlı dönemine ait 132 sikke olmak üzere toplamda 144 sikke ele geçirildi. Ayrıca birde kurusıkı tabanca bulundu.

Yakalanan şüphelilerden 2'sinin jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtilirken, A.O.D. ve M.G.´nin ise jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

İzmir'de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)