BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAydın Doğan'dan Cemaat bombaları!----

Aydın Doğan'dan Cemaat bombaları!

Aydın Doğan'dan Cemaat bombaları!
22 Haziran 2014 - 09:59 www.finansgundem.com

Ekmeleddin İhsanoğlu CHP ve MHP'nin değil Gülen cemaati ve Aydın Doğan'ın adayı mı?

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için "çatı aday" olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu göstermesiyle gündeme gelen "cemaat ve Aydın Doğan projesi" iddialarına birinci ağızdan yanıt geldi.

BENİM GÜLEN HOCA VE CEMAAT İLE NE GİBİ BİR BAĞIM OLABİLİR Kİ?

Hükümete yakın medyanın Ekmeleddin İhsanoğlu isminin CHP ve MHP ürünü bir tercih olmadığı asıl iradenin "Pensilvanya ve Aydın Doğan" olduğunu iddia eden manşetlerini hatırlatan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan iddiaları Aydın Doğan'a sordu. Doğan, Cemaat ile ortak bir çalışma sonucu Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Köşk adayı yaptıkları yönündeki iddiaları kesin bir dille red ederken "Benim Fethullah Gülen Hoca ile veya Cemaat’le ne gibi bir bağım ve işim olabilir ki?" diye sorduç.

İşte Aydın Doğan'ın Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamalar:

"EKMELEDDİN BEY’İ TANIRIM"


Ekmeleddin Bey’i uzun yıllardır tanırım, evine gitmişliğim vardır. Kendisi Türkiye’nin yetiştirdiği mümtaz isimler arasındadır. Ülkemizi uluslararası camiada son derece başarıyla temsil etmiştir. Bu nedenle Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını hiç yadırgamadım.
 
"BENİMLE NE İLGİSİ VAR?"

Ama İhsanoğlu’nun adaylığının benimle ne ilgisi olabilir? Bu iddia tam bir yalandır, kuyruklu yalandır, iftiranın önde gidenidir. Bu yalanı ortaya atanlar hem bana, hem İhsanoğlu’na büyük haksızlık yapıyorlar. Eskiden beri bu işler böyle oluyor. Toplumda kim öne çıktıysa hep “medya projesi” diye yıpratılmaya çalışıldı.
 
BAĞIMSIZ YAYINCILIK

Biz bağımsız yayıncılık yapıyoruz. Bizim gazetelerimizde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığına tamamen karşı çıkan da var, destekleyen de var, ortada duran da var. İhsanoğlu’nun adaylığı benim projem olsa böyle mi olurdu?

PENSİLVANYA MESELESİ

Benim Fethullah Gülen Hoca ile veya Cemaat’le ne gibi bir bağım ve işim olabilir ki? Bir balon uçuruyorlar, sonra da herkes buna inansın, tartışsın istiyorlar. Böyle bir saçmalığa ne cevap vereyim?

SİYASİ AKLA GÜVENİYORUM

Ama bu oyunları tutmaz... Tutmayacaktır. Ben bu ülkenin siyasi aklına da, adaletine de güveniyorum.

BİR DAHA CEVAP YOK

Belli ki bu iftiralar Cumhurbaşkanlığı seçimi süresince devam edecek. Sen sordun, ben cevapladım. Ama ben bir daha cevap vermek niyetinde değilim. Çünkü benim işim siyaset değil, ben siyasetin malzemesi olmak istemiyorum. Bu kumpası bozacağım.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)