BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAyda 2.500 dolara dünyayı gezen aile----

Ayda 2.500 dolara dünyayı gezen aile

Ayda 2.500 dolara dünyayı gezen aile
10 Nisan 2021 - 13:14 www.finansgundem.com

Kurumsal hayattan bunalan, tüm eşyalarını satan aileler aldıkları tekne ile ayda 2500 dolar maliyetle dünya turuna çıktı. Tecrübelerini başka ailelere aktarmak için danışmanlık vermeye başladı

FİNANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Sueiro Ailesi her şeye sahipti; harika kariyerler, Boston’da birinci sınıf bir uluslararası okula kayıtlı bir arkadaş ve çocuk topluluğu. Will kurumsal bir muhasebeciydi ve Jessica evden bir grafik tasarım işi yürütüyordu. Jessica Sueiro, hayatın “rahat, olaysız ve rutin” olduğunu söylüyordu. 6 ve 10 yaşlarında iki çocukları oyan Sueiro Ailesi eşyalarının % 85′ini sattı, uluslararası sağlık sigortası yaptırdı ve 2014′te Boston’dan “bilinmeyene doğru” ayrıldı. 

Sueiro, bununla birlikte, birikimlerini tükettiklerini ve ayda yaklaşık 10.000 dolarlık harcamaların bunun ana nedeni olduğunu söyledi. Ancak bu havalı arabalardan veya hafta sonu kayak gezileri için değil; ev kirası, özel okul parası ve normal seviyedeki giyim için harcanan paradan oluşuyordu.

Sueiro, “Hayal ettiğimiz yaşam tarzına sahiptik. Ama bir kez sahip olduktan sonra, bunun ailemiz için doğru yol olduğuna ikna olmadık.” dedi

Sueiro, ailenin yabancı bir ülkede hayatta kalıp kalamayacaklarını görmek için Paris’e bir “test gezisi” yaptıklarını söyledi.

“Sadece hayatta kalmakla kalmadık, aynı zamanda geliştik” diyen Sueiro, ″Çok daha azıyla yaşadık ve çok mutluyduk” şeklinde konuştu.  

Sueiro, 65′den fazla ülkeyi ziyaret ettiğini ve aile üyelerinin yedi kıtanın tamamına gittiğini söyledi. Sueiro, ilk üç yıl boyunca, bir seferde dokuz ila 12 ay boyunca farklı yerlerde yaşadıklarını, mobilyalı evler kiraladıklarını ve yoğun bir şekilde seyahat ettiklerini söyledi. CNBC'nin haberine göre Aile, sonraki 2 yıl boyunca 21 metrelik bir karavanda yaşadı, sürekli hareket etti ve Avrupa’daki her ülkeyi ziyaret etti.

Pandemi başladığında Japonya’ya gidin aile, daha sonra uzun süreli vizeleri olan Fransa’ya dönerek 38 metrelik bir katamaran satın aldı.

Ayda 2.500 dolara yat hayatı

Teknelerini satın aldıklarında çok az denizcilik deneyimine sahip olan Bay Sueiro, "Tam zamanlı gezgin olduğumuzdan bu yana aylık bütçemiz her zaman ayda 2.500 dolar civarında kaldı” dedi.

Jessica ve kocası , uzun süreli gezginler için bir seyahat koçluğu şirketi olan WorldTowning’i  kurmadan önce ilk üç yıl boyunca uzaktan çalıştı. Grup turlarını sonbaharda yeniden başlatmayı planlıyorlar.

Google aramalarında tatil zirvesi

 

Tatil bölgelerinde son fiyatlar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)