BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAyasofya'nın kedisi Gli'den üzücü haber----

Ayasofya'nın kedisi Gli'den üzücü haber

Ayasofya'nın kedisi Gli'den üzücü haber
29 Ekim 2020 - 23:02 www.finansgundem.com

Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla 16 yıldır burada yaşayan kedi Gli'nin bölgede artan yoğunluk nedeniyle strese girip hastalandığı öğrenildi. Gli'nin tedavi altında olduğu ancak durumunun kötü olduğu açıklandı.

Ayasofya'da doğup büyüyen ve ziyaretçilerin ilgi odağı olan sembol kedi Gli'nin Instagram hesabından yapılan paylaşımda 16 yaşında olduğu, bunun insan yaşıyla 81'e denk geldiği hatırlatıldı. Paylaşımda, kendisine gösterilen yoğun ilginin onu rahatsız ettiği belirtildi. Kedi Gli'nin hastalandığı ve bu nedenle tedavi gördüğü açıklandı.

Birçok Twitter kullanıcısı Gli'nin durumuna ilişkin mesajlar yayınladı. Kedi babası isimli hesaptan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Ayasofya’nın güzeller güzeli kedisi Gli’nin son hali. Bir anlık değişim, yaşam alanının düzenlenmesi ve yoğun ilgi, onu strese soktu. Gli’yi kaybetmek üzereyiz, hem yaşı ilerlemiş hem de yaşamış olduğu bu yoğun stres onu aramızdan alacak gibi. Çok üzgünüm."  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)