BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAyasofya Camii'de ikinci cuma namazı----

Ayasofya Camii'de ikinci cuma namazı

Ayasofya Camii'de ikinci cuma namazı
31 Temmuz 2020 - 15:20 www.finansgundem.com

Ayasofya Camii bugün iki bayramın sevincini yaşıyor. Kurban Bayramı neşesinin yaşandığı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde 86 yıl sonra Cuma namazı ikinci kez kılındı

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde bugün çifte bayram neşesi yaşanıyor. Kurban Bayramı'nın ilk günü kılınan cuma namazı nedeniyle Ayasofya-i Kebir Camii'nde vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.

Camiye girişler kontrollü yapılırken, içeride yer bulamayan vatandaşlar, meydanda belirlenen alanlara seccadesini sererek namazını kıldı. Namaz kılanların içinde kadınların da olduğu görüldü.

Vatandaşlar camiyi ziyaret etti

Cuma namazından sonra Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ni görmek için meydandan ayrılmayan vatandaşlar, polisin koridor şeklinde oluşturduğu bariyerlerden geçerek kontrollü şekilde camiye alındı.

Vatandaşlar camide de namaz kılıp, dualar etti. Bazı ziyaretçiler de cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafları çekti. Vatandaşların yanı sıra kafileler halinde Sultanahmet'e gelen turistler de rehberler eşliğinde Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ni ziyaret etti.

Bu arada polisler ve güvenlik görevlileri, vatandaşları ve turistleri, sosyal mesafeye uymaları ve maske takmaları konusunda uyardı. Temizlik görevlileri de cami içi ve çevresinde çalışma yaptı.

Aileler, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ve Sultanahmet Camisi'ni görmek için alana geldiklerini ifade etti.

Ayasofya'da 86 yıl sonra ilk bayram namazı

 

Bakan Albayrak'tan Kurban Bayramı mesajı

 

Cumhurbaşkanı'ndan askere bayram telefonu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)