BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAyaküstü trilyonluk sipariş----

Ayaküstü trilyonluk sipariş

Ayaküstü trilyonluk sipariş
12 Nisan 2013 - 17:47 www.finansgundem.com

Yer Ankara, metro fabrikasının temel atma töreni. Gökçek söz alıyor ama bakın Bakan ne cevap veriyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkentte metro hatlarının araçlarının yapılacağı fabrikanın temel atma töreninde yaptığı konuşmada  “Ben buradan sayın Bakanımızdan bir ricada daha bulunuyorum. Sayın Başbakanımızın bu konuda bir talimatı var. Bir metro talebimiz daha var. Havaalanı’na da metromuzu istiyoruz” dedi.
Gökçek’ten sonra söz alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ise şunları söyledi: “Melih Bey iyi alıştı sipariş vermeye. Yeni bir siparişi de bu arada bize verdi. Havaalanı-Ankara arasındaki raylı sistemin yapılmasını. Aslında bu talimatı sayın Başbakanımız verdi. ‘Ankara metrolarını tamamlamak yetmez, Ankara’yı Esenboğa’ya da bağlamak gerekir’ dedi. Ve biz bunun projelerini yaptırmak için ihaleyi yaptık bu sene sonuna kadar da projeler bitecek, önümüzdeki sene de o hattın yapımı için de harekete geçeceğiz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)