BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSigortacı AXA yine mahkemelik oldu----

Sigortacı AXA yine mahkemelik oldu

Sigortacı AXA yine mahkemelik oldu
13 Nisan 2021 - 07:59 www.finansgundem.com

İngiltere’nin önde gelen yeme içme sektörü şirketlerinden Inception Group AXA’ya 3 milyon sterlinlik tazminat davası açmaya hazırlanıyor


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Londra’da pub ve restoran işleten İngiliz yeme içme sektörü şirketi Inception Group sigorta poliçeleri nedeniyle AXA’yı mahkemeye verdiğini açıkladı. Inception Group Londra’nın uğrak mekanları Mr Fogg’s, Barts, Cahoots, Bunga Bunga ve Maggie’s gibi pub ve restoranların başındaki şirket olarak biliniyor.

The Mail on Sunday’in haberine göre Inception Grup 3 milyon sterlinlik tazminat istemiyle AXA’ya karşı İngiliz Yüksek Mahkemesi’ne dava açmaya hazırlanıyor. Haberde şirketin sahibi olduğu ve AXA’da geniş kapsamlı sigorta poliçelerinin bulunduğu 11 mekanın İngiltere’deki yeniden açılmalar kapsamında bu hafta açılacağı belirtildi. Şirketin sahibi olduğu diğer mekanlarsa operasyonlarına Mayıs ayında devam edecek.

Finansgundem.com’un dış kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Inception Group’un açıklamasına atıfta bulunan AXA sözcüsü şirketin sigorta poliçelerinin Kovid-19’la ilgili mağduriyetleri kapsamadığını söyledi.
Bu arada, Fransız sigorta şirketi AXA’ya, İngiltere’de, sigorta komisyoncusu şirketi Lockton’la birlikte sigorta anlaşmasının tahribatı iddiasıyla 1,5 milyon sterlinlik dava açılmıştı. 

Şirketin İngiltere merkezli hukuk firması Fenchurch Law tarafından temsil edileceği bildirilirken firmanın sigorta için yaptığı 130 bin sterlinlik ödeme sonucunda tazminat almaya hak kazandığı belirtiliyor.

Bu arada, Fenchurch Law firmasının ünlü restoran işletmecisi Marco Pierre White’ın başında olduğu Black and White Hospitality ile sigorta şirketi Tokio Marine Kiln.’a karşı giriştiği hukuk savaşı da halen devam ediyor.

AXA mahkemelik oldu

 

Axa ve Sarkozy işbirliğine soruşturma

 

Küresel reasürans sermayesi 658 milyar dolara yükseldi

 

AXA'nın 800 milyon euroluk ofise dönüş bahsi

 

Sigorta şirketi Aegon’un satışı çıkmaza girdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)