BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAXA o pazardan çekiliyor----

AXA o pazardan çekiliyor

AXA o pazardan çekiliyor
03 Aralık 2020 - 14:07 www.finansgundem.com

AXA, Körfez Bölgesi’ndeki sigorta birimlerini, Gulf Insurance Group’a (GIG) 269 milyon dolar karşılığında satmak için bir anlaşma sürecinde

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Fransa merkezli küresel sigorta devi AXA Körfez Bölgesi’nde yer alan AXA Gulf, AXA Cooperative Insurance Company ve AXA Green Crescent Insurance Company’deki hisseleri de dahil olmak üzere Körfez Bölgesi’ndeki operasyonlarını, 269 milyon dolarlık bir anlaşmayla Gulf Insurance Group’a (GIG) satacak.

Resmi makamların onayına tabi olacak anlaşmanın 2021 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. Anlaşmanın bir parçası olarak, bölgenin önde gelen şirketlerinden Yusuf Bin Ahmed Kanoo (YBA Kanoo) da AXA Gulf ve AXA Cooperative Insurance Company’deki hisselerini satacak.

Insurance Business’ın haberine göre, GIG, Körfez Bölgesi’ndeki en büyük sigorta gruplarından bir tanesi ve Kanadalı finansal hizmetler devi Fairfax ile Ortadoğu holding KIPCO tarafından destekleniyor.

AXA CEO’su Thomas Buberl, “bu anlaşma AXA’nın devam eden sadeleşme yolculuğunun bir başka adımı” dedi. Açıklamasının devamında,

“eminiz ki AXA’nın Körfez Bölgesi’ndeki operasyonları GIG’in bölgedeki liderliğinin ve ölçeğinin faydasını görecek ve büyüme ve mükemmel müşteri hizmeti sunma konusundaki odağını sürdürecek.

Yönetim ekiplerine ve Körfez Bölgesi’ndeki operasyonlarımızın tüm çalışanlarına, yıllar boyunca verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum ve gelecekte başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HSBC hisseleri dipten döndü

 

Merkez bankaları kredi programlarını neden genişletiyor?

 

Pfizer/ BioNTech'in ürettiği aşının İngiltere'ye sevkiyatı başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)