BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvusturya'dan SBK açıklaması: Henüz karar verilmedi----

Avusturya'dan SBK açıklaması: Henüz karar verilmedi

Avusturya'dan SBK açıklaması: Henüz karar verilmedi
18 Ocak 2022 - 22:44 www.finansgundem.com

Avusturya'daki Wels Bölge Mahkemesi, aranan Sezgin Baran Korkmaz'a yönelik ABD'nin iade talebine ilişkin hukuki sürecin devam ettiğini bu hususta mahkemenin henüz kararını vermediğini duyurdu

Avusturya'daki Wels Savcılığı Basın Birimi Müdürü savcı Silke Enzlmüller, yaptığı açıklamada, ABD'nin iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a yönelik iade talebine ilişkin hukuki sürecin sürdüğünü bildirdi.

Enzlmüller, Türkiye'nin iade talebinin mahkeme tarafından kabul edildiğini ancak ABD'nin bu yöndeki talebine ilişkin hukuki sürecin sürdüğünü, mahkemenin henüz kararını vermediğini söyledi.

Korkmaz'ın avukatı da yalanladı

Bu arada dün Alman Deutsche Welle (DW) Türkçe'nin ABD'nin iade talebinin Wels mahkemesi tarafından kabul edildiğine ilişkin haberi, Korkmaz'ın Avukatı Murat Volkan Dülger tarafından gerçek dışı olarak değerlendirildi.

Dülger, Twitter'dan yaptığı açıklamada, davayı gören hakimin bu yönde bir karar vermediğini, gerçek dışı haber yapan DW'nin özür dilemesi gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "DW’nin haberi maalesef gerçek dışı. Keşke savcılığın basın sözcüsünü ya da avukatları arayıp sorsalardı. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek gerekir" dedi.

SBK davasında ABD ile Avusturya'dan bilgi istenecek

SBK davasında yeni gelişme!

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)