BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAvusturya'daki McDonald's'lar büyükelçilik hizmeti verecek----

Avusturya'daki McDonald's'lar büyükelçilik hizmeti verecek

Avusturya'daki McDonald's'lar büyükelçilik hizmeti verecek
15 Mayıs 2019 - 16:22 www.finansgundem.com

Avusturya'da pasaportları çalınan veya seyahatleriyle ilgili hizmet desteği arayanların artık büyükelçiliklerin yanı sıra McDonald's restoranlarına da gidebileceği açıklandı.

Avusturya'daki McDonald's restoranlarında 'büyükelçilik hizmeti': Bir patates kızartması, bir McVize lütfen

Avusturya'da pasaportları çalınan veya seyahatleriyle ilgili hizmet desteği arayanların artık büyükelçiliklerin yanı sıra McDonald's restoranlarına da gidebileceği açıklandı. Twitter kullanıcıları kararı 'McVize' ve 'McPasaport' paylaşımlarıyla ti'ye aldı.

ABD'nin Viyana Büyükelçiliğinin Facebook sayfasından yaptığı duyuruya göre, yeni uygulama için geçen hafta ABD'nin Viyana Büyükelçisi Trevor D. Traina ile ülkenin McDonald's sorumlusu Isabelle Kuster anlaşma imzalandı.


Sayfada yapılan açıklamada "Avusturya'ya giden ABD vatandaşları seyahatleri sırasında sorun yaşadıklarında herhangi bir McDonalds'a gidebilir. Personel, onların büyükelçilik ile iletişime geçmesine yardımcı olacaktır" ifadeleri kullanıldı. 

Yeni anlaşma kapsamında, McDonald's çalışanları pasaportunu kaybeden veya herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan ABD'li turistlerin büyükelçilikle iletişime geçmelerine yardım edecek.

Uygulamayla dalga geçen bazı Facebook kullanıcıları 'McPassport', 'McVisa' paylaşımları yaptı. Bazıları da 'McDonald's çalışanlarının ABD vatandaşlarına yardım edebilecek kadar İngilizce bilip bilmediklerini' sorguladı.


​Bir kullanıcı Twitter'da yaptığı paylaşımda "McVize?: ABD'nin Viyana Büyükelçiliği seyahatlerinde sorun yaşayan ABD'lilere McDonald'lardan yardım alabileceğini söyledi" dedi. 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)