BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvusturya'da aşı olmayanlar için özel görev gücü----

Avusturya'da aşı olmayanlar için özel görev gücü

Avusturya'da aşı olmayanlar için özel görev gücü
22 Aralık 2021 - 11:05 www.finansgundem.com

Avusturya'da Linz kentinde, Kovid-19 aşısı olmayıp mekan kurallarına uymayan kişilere ceza yazması için görev gücü kuruluyor.

Avusturya'da Kasım ayında 12 yaş üstü ve aşı yaptırmamış kişilere yönelik sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını bildirilmişti. Söz konusu önlemlere uyulup uyulmadığının emniyet güçleri tarafından kontrol edileceğini vurgulanmış ve tedbirlere uymayanlara yönelik gerekli cezai işlemlerin yapılacağını söylenmişti.

Russia Today'in haberine göre, Omikron varyantı sonrası en katı kısıtlamaları gerçekleştiren Avusturya'da şimdi de aşı olmayan ve kısıtlama kurallarına uymayanlar için görev gücü kuruluyor. Avusturya'nın Linz kentinde kurulacak görev gücünde görevli kişiler, aşısız olduğu halde kısıtlama kararını ihlal edenlere ceza kesebilecek. Seçilecek ekipte yer alacak kişilerin Avusturya vatandaşı olması, suç kaydı olmaması ve her şeyden önemlisi 'aşılarını tamamlamış' olması gerektiği bildirildi. Bu şartları yerine getiren ve seçilen kişilere aylık 2774 euro maaş verileceği belirtildi.

200 bin kişilik Linz kenti Avusturya'da aşılamanın en düşük olduğu şehirlerden biri olarak biliniyor. Ülkenin aşı verilerinin derlendiği resmi sitesine göre, halkın yalnızca yüzde 63'ü aşılarını tamamladı.

Avusturya'da Omikron'a karşı 'katı' seyahat düzenlemesi

 

Avusturya'da aşı zorunluluğu için yasa tasarısı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)