BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvusturya alışveriş merkezlerinde maske zorunluluğunu kaldırıyor----

Avusturya alışveriş merkezlerinde maske zorunluluğunu kaldırıyor

Avusturya alışveriş merkezlerinde maske zorunluluğunu kaldırıyor
09 Temmuz 2021 - 22:27 www.finansgundem.com

Avusturya'da KOVID-19 önlemleri kapsamında uygulanan kapalı alanlarda maske kullanma zorunluluğu 22 Temmuz’dan itibaren mağaza ve alışveriş merkezleri için sona erecek

Avusturya Başbakanı Sebastian Başbakan Kurz ve beraberindeki heyet düzenlenen ortak basın toplantısında salgına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kurz, ülkede aşı yaptırması gereken nüfusun yaklaşık yüzde 45’inin her iki doz aşıyı da yaptırdığını, bunun salgınla mücadelede olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Delta adı verilen KOVID-19 varyantının yeniden Avrupa’da günlük vaka sayılarının artmasına neden olduğuna işaret eden Kurz, kimseyi aşı yapmaya zorlamadıklarını ancak virüsün her türlü mutasyonuna karşı korunmanın aşıdan geçtiğinin altını çizdi.

Maske zorunluluğu kalkıyor

Kurz, KOVID-19 önlemlerini kademeli olarak kaldırmayı sürdüreceklerini belirterek, 22 Temmuz’dan itibaren iş yerleri, mağaza ve alışveriş merkezlerinde maske zorunluluğunun kalkacağını, ancak toplu taşıma, günlük ihtiyaçların giderildiği market, banka gibi kapalı alanlarda maske kullanma zorunluluğunun süreceğini söyledi.

Avusturya’da son 24 saatte 163 yeni vaka görülürken, toplam vaka sayısı 651 bin 291’e, virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 1 artarak 10 bin 722’ye çıktı.

Tatile giden ailede Delta Plus tespit edildi: 37 kişi karantinaya aındı

 

Kovid-19'da son 24 saat: Tablo paylaşıldı

 

Afrika'da vaka sayısı 5 milyon 880 bine yaklaştı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)