BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralya'da yılbaşında havai fişek yasağı----

Avustralya'da yılbaşında havai fişek yasağı

Avustralya'da yılbaşında havai fişek yasağı
30 Aralık 2019 - 16:51 www.finansgundem.com

Avustralya'da Yeni Güney Galler eyaletine bağlı Sydney kenti haricinde yılbaşı kutlamalarında yangın riski nedeniyle havai fişek kullanımı yasaklandı

Ülke basınında çıkan haberlere göre, Yeni Güney Galler Kırsal İtfaiye Servisi (NSW RFS), yeni yıla ilk giren kıta olan Avustralya'da yılbaşı kutlamalarında havai fişek yasağına Sydney'i dahil etmedi.

NSW RFS, havai fişek üreticileri ve turizm sektörü temsilcilerinin baskısı sonucu Sydney'de pazar günü yapılacak kutlamalarda havai fişek kullanımına onay verdi.
 
Uzun süredir yangınlarla boğuşan Yeni Güney Galler'de kasımda olağanüstü hal ilan edilmiş ve yangına yol açabilecek tüm etkinlikler yasaklanmıştı.

Sydney'de 8,5 ton havai fişek kullanılmıştı

Düzenlediği görkemli gösteriler nedeniyle yeni yıl kutlamalarının sembolü haline gelen Sydney'de geçen yıl 8,5 ton havai fişek kullanılmış ve gösterileri 1,6 milyondan fazla kişi yerinde izlemişti.

Kentte yaklaşık 10 dakika süren ve 5,78 milyon dolara mal olan gösterilerden 133 milyon Avustralya doları gelir elde edilmişti.

Yeni Güney Galler'deki yangınlar nedeniyle eylül ayından bu yana en az 10 kişi ölmüş, yaklaşık 5 milyon hektarlık alan kül olmuş ve 1000'den fazla ev yangında yok olmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)