BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 943'e yükseldi----

Avustralya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 943'e yükseldi

Avustralya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 943'e yükseldi
10 Ağustos 2021 - 06:31 www.finansgundem.com

Yeni tip korona virüsün (Kovid-19) Delta varyantına karşı tam kapanmanın sürdüğü Avustralya'nın en büyük kenti Sydney'de, virüse yakalanan 3 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ülkedeki can kaybı 943'e çıktı.

Yeni Güney Galler (NSW) Eyalet Sağlık Bakanı Brad Hazzard, eyaletin başkenti Sydney'de düzenlediği basın toplantısında, yeni vakalar ve can kayıplarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Son 24 saate kaydedilen 356 yeni Kovid-19 vakasının son aylardaki en yüksek rakam olduğunu ifade eden Bakan Hazzard, yaşları 70 ila 80 arasında değişen biri kadın 3 kişinin daha hayatını kaybettiğini söyledi.

Tam kapanmanın 28 Ağustos'a kadar yürürlükte olduğu ülkenin en büyük kenti Sydney'de yaşanan son can kayıplarıyla birlikte, kentte Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 87'ye, ülke genelinde 943'e çıktı.

Victoria eyaletinde 20, Queensland'da 3 yeni vaka kaydedildi

Victoria eyaletinin kırsal bölgelerinde tam kapanma bugünden itibaren sona ererken yasakların sürdüğü eyaletin başkenti Melbourne'da, 15'i kaynağı belli olmayan toplam 20 vaka kaydedildi.

Okulların uzaktan eğitim verdiği ve tam kapanmanın 12 Ağustos'a kadar yürürlükte olduğu kentteki yasakların uzatılması bekleniyor.

Koronayla ilgili bomba iddia! Çıkış yeri Vuhan değil

 

ABD'de askerlere aşı zorunluluğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)