BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralya'da düzenlenen partiye katılanların yüzde 24'üne Delta varyantı bulaştı----

Avustralya'da düzenlenen partiye katılanların yüzde 24'üne Delta varyantı bulaştı

Avustralya'da düzenlenen partiye katılanların yüzde 24'üne Delta varyantı bulaştı
01 Temmuz 2021 - 21:08 www.finansgundem.com

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık 4 milyon insanın ölümüne neden olan korona virüsün mutasyona uğramış versiyonu Delta varyantı korku salmaya devam ediyor

Hindistan'da ortaya çıkan ve hızla yayılan korona virüsün Delta varyantı, tehlike saçmaya devam ediyor. Avustralya'da aşılamanın öneminin bir kez daha görüldüğü olayda, partiye katılan onlarca aşısız insanın Delta varyantına yakalandığı ortaya çıktı. Partiye katılan ve daha önce aşı olan kişilerde ise Delta varyantına rastlanmadı.

Bilim insanları geliştirilen Kovid-19 aşılarının Delta varyantına karşı etkisini incelemeye devam ederken, Okyanusya ülkesi Avustralya'da aşı olmanın önemini tekrar gözler önüne seren bir örnek yaşandı.

"PARTİYE KATILANLARIN 24'ÜNE DELTA VARYANTI BULAŞTI"

Avustralya'da geçen hafta gerçekleşen ve 30 kişinin katıldığı bir doğum günü partisinde, bir kişinin koronavirüs olması neredeyse bütün davetlileri hasta etti. Avustralya'nın New South Wales eyaletinde görevli sağlık bakanı Brad Hazzard yaptığı açıklamada, "Partiye katılanlardan biri korona virüs hastasıydı ve 'süper bulaştırıcıydı'. Dolayısıyla etkinliğe katılan 30 kişiden 24'üne Delta varyantı bulaştı" dedi.

"AŞI OLANLAR SAĞLIKLI"

Fakat etkinliğe katılanlardan sadece 6 kişiye virüs bulaşmadığını söyleyen Hazzard, bu kişilerin korona virüs aşısı olduğunu duyurdu. ABC'ye konuşan Hazzard, "Size aşı olmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum, etkinliğe katılan ve hastalık bulaşan 24 kişi aşı olmamıştı. Aşı olan kişiler ise sağlıklı" dedi.

Hastalık bulaşmayanlardan birinin yaşlı bir birey olduğunu söyleyen Hazzard, hastalıktan korunan bir diğer kişinin ise tek doz aşı olduğunu dile getirdi.

Günlük Kovid-19 verileri açıklandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)