BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvukatları Trump'ı dava öncesi terk etti----

Avukatları Trump'ı dava öncesi terk etti

Avukatları Trump'ı dava öncesi terk etti
31 Ocak 2021 - 19:55 www.finansgundem.com

Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Başkanı Donald Trump Senato'da görülecek azil davasına kısa bir süre kala avukatları ile yollarını ayırdı.

Associated Press'in iki isimsiz kaynağa dayandırdığı haberine göre Butch Bowers ve Deborah Barbier artık Trump'ın savunma ekibinde yer almayacak.

Kaynaklardan birine göre davanın gidiş yönüyle ilgili taraflar arasındaki görüş ayrılıkları nedeniyle karşılıklı rıza ile yollar ayrıldı. Euronews'in haberine göre, savunmayı üstlenecek yeni isimlerin ise bir kaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Bu değişimin 6 Ocak'ta Trump taraftarlarının kongreye baskın düzenlemesi sonrası açılan azil davası ile ilgili belirsizlikleri artırması bekleniyor. Öte yandan beşi dışında Cumhuriyetçi senatörlerin tamamı dava başlamadan düşürülmesi yönünde oy kullandı. Bu nedenle savunma ekibinde kim olursa olsun eski başkanın suçlu bulunmasına düşük bir ihtimal veriliyor.

ABD'de Kovid-19'dan can kaybı 450 bini aştı

 

Rusya ABD'ye sert çıktı: İç işlerimize karışmayın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)