BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAvrupa'da restoranla büyüyor: Şahenk, şimdi de Paris’e girdi----

Avrupa'da restoranla büyüyor: Şahenk, şimdi de Paris’e girdi

Avrupa'da restoranla büyüyor: Şahenk, şimdi de Paris’e girdi
20 Ekim 2019 - 21:17 www.finansgundem.com

Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, İsviçre, İspanya gibi ülkelerdeki çoğu otel bir çok yatırımını satan Ferit Şahenk, yeme-içme alanında ise büyümesini sürdürüyor. Şahenk’in bu alanda son durağı ise Paris oldu.

FINANSGUNDEM.COM / CÖMERT YILDIZ - ÖZEL HABER

Bankalarla yapılandırma denilince akla gelen önemli firmalardan biri de Doğuş Grubu. 2.3 milyar euroluk yapılandırma için bankalarla anlaşan Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, son bir yıl içerisinde bazı şirketlerini gözden çıkarmış ve satmaya başladı. Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, İsviçre, İspanya gibi ülkelerdeki çoğu otel bir çok yatırımını satan Ferit Şahenk, yeme-içme alanında ise büyümesini sürdürüyor. Şahenk’in bu alanda son durağı ise Paris oldu. Şahenk’in 2014’te ortak olduğu restoran zinciri Coya için ilk iş olarak Şahenk şirket kurdu. Coya Paris SAS adıyla kurulan şirketin ardından şimdi de restoran sessiz sedasız hizmete girdi.

TARİHİ BİNADA 120 KİŞİ AĞIRLIYOR

Londra’nın yanı sıra Monte Carlo, Dubai ve Abu Dabi’de de şubesi bulunan Coya, Peru mutfağı sunan bir marka. Hintli şef Sanjay Dwivedi'nin yönettiği Coya Paris, 7’nci Bölge’deki Rue de Grenelle caddesinde 7.500 metrekarelik eski bir yapıda geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Bar ve açık hava terası bulunan iki katlı restoranda aynı anda 120 kişiyi ağırlayabilmektedir.
Birden ağırlayabiliyor.

MONAKO PRENSİ’YLE BİRLİKTE AÇMIŞTI

Ferit Şahenk, Londra'nın en popüler yerleşim yeri Mayfair'de hizmet veren ve şehrin en trend mekanlarından olan Coya'nın şubesini Monako Prensliği şirketi Monte Carlo Le Societe des Bains de Mer (SBM) ile ortaklık yaparak açmıştı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)