BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa'da göçmen akını endişesi!----

Avrupa'da göçmen akını endişesi!

Avrupa'da göçmen akını endişesi!
25 Şubat 2022 - 08:43 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesiyle Avrupa'da mülteci paniği yaşanıyor. Sivil halk, komşu ülkelere göç etmeye başladı.


Doğu Avrupa, Ukrayna'dan kaçmak için yola çıkan insan akını için alarma geçti. Ukrayna sınırındaki AB yetkilileri, şimdilik büyük bir mülteci akını olmadığını söylese de yerel basın ve görgü tanıkları, bölgedeki yaya trafiğinin arttığını dile getirdi.

Moldova: Hava sahasını kapattı. OHAL ilan edildi.

Litvanya: OHAL kararı aldı.

Polonya: Mal ve evcil hayvanlarını geride bırakan Ukraynalılar Polonya'ya kaçmaya başladı. Onlarca kişi, sınırdaki Medyka geçidine akın etti. Polonya, NATO'nun doğu kanadını güçlendirme çağrısı yaptı.

Belarus: "Savaşa dahil değiliz" açıklaması yapıldı. AB ise "Belarus'un Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine dahil olmasını" kınadı.

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Ukrayna'da saldırılardan etkilenen bölgelerde kendi personeli de dahil olmak üzere tahliye operasyonları yapılacağını duyurdu.

Halk şehri böyle terk etmeye başladı!

 

Ukraynalılar yola çıktı: Polonya'ya göç başladı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)