BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa'da can kaybı 1 milyonu aştı----

Avrupa'da can kaybı 1 milyonu aştı

Avrupa'da can kaybı 1 milyonu aştı
13 Nisan 2021 - 16:29 www.finansgundem.com

Avrupa'da korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyonu aştı. Dünya Sağlık Örgütü, pandemide kritik bir noktada olunduğu uyarısında bulundu.

Avrupa'da Kovid-19 salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı AFP haber ajansının yaptığı hesaplamalara göre, Avrupa'nın 52 ülkesinde 12 Nisan itibarıyla 1 milyonu aştı.

Cenevre'de gazetecilere açıklama yapan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yetkilisi Maria Van Kerkhove, salgında gelinen noktaya dair uyarıda bulundu.

DSÖ: KRİTİK NOKTADAYIZ

"Şu an pandeminin kritik bir noktasındayız" diyen DSÖ yetkilisi Van Kerkhove, "katlanarak büyüyen" bir durumla karşı karşıya olunduğunu belirtti.

Kontrolün sağlanmasına yönelik önlemleri ortaya koymuş olmamıza rağmen pandeminin 16'ncı ayında bu noktada olmamız hiç arzu ettiğimiz bir durum değil.

Korona virüs nedeniyle dünya genelinde şu ana kadar 2,9 milyondan fazla insan hayatını kaybetti. Toplam vaka sayısı ise yaklaşık 136 milyon.

Türkiye'de ise resmi verilere göre, pandeminin başından beri koronadan hayatını kaybeden kişi sayısı 34 bin 182 olurken toplam vaka sayısı da 3,9 milyonu aştı.

Türkiye'nin 'pandemi psikolojisi'

Dünya genelinde Kovid-19'dan en az 1060 gazeteci yaşamını yitirdi

AB'den aşı sertifikası kullanacak üye ülkelere önemli uyarı!

Prof. Dr. Şener: İngiltere varyantı sabıkalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)