BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa'da artan vaka sayıları sağlık sistemini zorluyor----

Avrupa'da artan vaka sayıları sağlık sistemini zorluyor

Avrupa'da artan vaka sayıları sağlık sistemini zorluyor
25 Eylül 2020 - 11:47 www.finansgundem.com

Fransa, İngiltere, Almanya ve İspanya gibi ülkelerde artan vaka sayıları ülkelerin "hafif karantina" önlemleri almasıyla sonuçlandı

Avrupa pandemiyi kontrol altına almakta zorlanırken Almanya, Fransa ve İngiltere Kovid-19 vakalarında yükseliş yaşıyor.

Avrupa’nın en büyük ekonomileri, yıkıcı ilk dalganın kıtayı salgının ana üssü haline getirmesinden sonra, rahatsız edici bir yükselişle karşı karşıya.

Fransa Perşembe günü 16,096 ve İngiltere 6,634 vaka sayısıyla pandeminin başından bu yana en yüksek günlük vaka sayılarına ulaştı. Almanya da Cuma günü 2,321 yeni vaka raporlayarak Nisan’dan bu yana en yüksek günlük vaka sayısına ulaşmış oldu.

İspanya’da ise salgının yayılma hızı son 24 saatte 3,471 vaka raporlanmasıyla yavaşladı ama başkentteki hastaneler geçen haftaki artıştan sonra alarm veriyor. Tüm Avrupa’daki yetkililer salgınla baş edilmesi için “hafif karantina” önlemleri uygulanmasını planlıyor.

Avusturya kayak sonrası partileri yasakladı, İspanya Madrid ve çevresindeki 37 kritik bölgede hareket kısıtlamaları getirdi ve İngiltere insanları evden çalışmaları konusunda uyarıp pubları da bir saat erken kapatma kararı aldı.

Fransa da Paris’teki ve bazı şehir merkezlerindeki barları saat 10’da kapatma kararı aldı ve sağlık sistemi büyük büyük zorluklarla karşı karşıya olan Marsilya’da barları tamamen kapatma kararı aldı.

Bakan Koca: Vaka artış hızını kontrol altında aldık

Kovid hastasının yoğun bakım tedavi maliyeti 15 bin lira

 

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)