BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa Yunanistan krizinin üstesinden gelir----

Avrupa Yunanistan krizinin üstesinden gelir

Avrupa Yunanistan krizinin üstesinden gelir
02 Temmuz 2015 - 07:57 www.finansgundem.com

Societe Generale’in CEO’su Frederic Oudea, Avrupa’nın Yunanistan krizi ile ilgili tüm senaryoların üstesinden gelebileceğini söyledi

Societe Generale SA’nın CEO’su Frederic Oudea, Yunanistan’nın finansal krizinden kaynaklanan risklerin Avrupa’ya etkisini hafife aldı. Oudea, bankaların ve ekonominin Yunanistan ile ilgili meselesinin 5 yıl önce gündem geldiği zamana göre çok daha iyi durumda olduklarını belirtti.

Oudea, Perşembe günü Bloomberg Televizyonu’na verdiği röportajda, “Günün sonunda senaryo ne olursa olsun, Euro Bölgesi bu senaryonun üstesinden gelebilir. Bankaların yapısı bakımından, bankaların Yunanistan risklerine, ekonomisine maruz kalması bakımından durum tamamen farklı” diye konuştu.

51 yaşındadaki Oudea, Avrupa Merkez Bankası’nın bölgedeki ülke tahvili alımlarının bulaşıcılık risklerini sınırlandıracağını ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)