BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa ülkesinden iki aşı için flaş öneri----

Avrupa ülkesinden iki aşı için flaş öneri

Avrupa ülkesinden iki aşı için flaş öneri
10 Mayıs 2021 - 14:53 www.finansgundem.com

Norveç hükümeti tarafından atanan komisyon, AstraZeneca ve Johnson&Johnson tarafından üretilen Kovid-19 aşılarının nadir ancak zararlı yan etki riski nedeniyle aşılama programından çıkarılması gerektiğini açıkladı.

Komisyon, AstraZeneca ve Johnson&Johnson aşılarının aşılama programından çıkarılması gerektiğini açıklarken, bu iki aşıdan birini yaptırmaya istekli kişilerin aşılanmalarına ise izin verilebileceğini ifade etti.

Norveç, 11 Mart'ta bazı genç vakalarda kanama, pıhtılaşma ve düşük trombosit sayımı görülmesi ve bunların bazılarının da hayatını kaybetmesinin ardından AstraZeneca aşısını yapmayı durdurmuştu.

Norveç Halk Sağlığı Enstitüsü 15 Nisan'da, AstraZeneca aşısının tamamen bırakılması gerektiğini açıklamış ancak hükümet bunun yerine J&J tarafından yapılan aşılar da dahil olmak üzere daha fazla bilgi talep etmişti.

Norveç Sağlık Bakanı Bent Hoeie düzenlediği basın toplantısında, "Hükümet kararını verirken bu bilgiyi ve Halk Sağlığı Enstitüsü'nün bu aşıların kullanılıp kullanılmayacağına ilişkin tavsiyeleri göz önünde bulunduracak" dedi.

Koronanın bir etkisi daha ortaya çıktı!

 

Korona virüs erken doğum riskini tetikliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)