BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa Parlamentosu Başkanı'ndan 'Kavala' mesajı----

Avrupa Parlamentosu Başkanı'ndan 'Kavala' mesajı

Avrupa Parlamentosu Başkanı'ndan 'Kavala' mesajı
24 Ekim 2021 - 12:22 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği'nin yasama organı Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Başkanı David Sassoli, Osman Kavala'nın serbest bırakılması için çağrı yapan 10 ülkenin büyükelçisinin 'istenmeyen kişi' ilan edilmesi sürecinin 'kendilerini korkutmadığını' ifade etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Avrupa Parlamentosu Başkanı Sassoli, "10 büyükelçinin sınır dışı edilmesi Türkiye hükümetinin otoriterliğe kayışının açık bir işaretidir. Gözümüz korkmayacak" ifadelerini kullandı.

AP Başkanı, paylaşımını, "Osman Kavala'ya özgürlük" diyerek tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü Eskişehir'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Kavala dediğin Soros'un Türkiye şubesi. 10 büyükelçi onun için Dışişleri Bakanlığı'na geliyor. Bu ne terbiyesizliktir ya? Siz burayı ne zannediyorsunuz? Burası Türkiye, Türkiye! Burada kalkıp da Dışişleri'ne gelip talimat verme gibi bir yola giremezsiniz. Gerekli talimatı ben de Dışişleri Bakanımıza verdim. 'Bu 10 tane büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmelerini hemen halledeceksiniz' dedim. Zira, bunlar Türkiye'yi tanıyacaklar, anlayacaklar, bilecekler. Türkiye'yi bilmedikleri, anlamadıkları gün burayı terk edecekler" açıklamasında bulunmuştu.

Erdoğan: 10 büyükelçi istenmeyen adam ilan edilecek

Osman Kavala’nın tutukluğunun devamına karar verildi

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR24 Ekim 2021 14:27

    SOROS'UN ÇOCUKLARI! Türk Devleti'ne parmak sallaasnın parmağı kökünden koparılır. İçimizdeki ve dışımızdaki SOROS'UN ÇOCUKLARI akıllı olun aksi halde minicik beyniniz BUHARLAŞTIRACAK REİS'İM GEREĞİNİ HER DAİM YAPACAKTIR.